Natjecanje se održalo od 20. do 22. 4. u Krapinskim Toplicama. Naš Eli Hrgović je nakon konačnih rezultata zauzeo jako dobro šesto mjesto među učenicima šestih razreda. Kako mu je bilo, pročitajte u njegovu kratkom zapisu. Čestitke Eliju!

U srijedu 20. travnja 2016. išao sam sa svojim mentorom Igorom Pintarićem na državno natjecanje iz geografije. Iz naše županije bilo nas je osmero pozvanih, među kojima i moj stariji brat Tin.

Krenuli smo s autobusnog kolodvora u Čakovcu. U četvrtak prijepodne nas je čekao test iz teorije i praktični rad. Moram priznati da je bilo teško, ali sam to uspješno riješio. Nakon testa otišli smo na izlet u Donju Stubicu u Muzej Seljačke bune i na Mariju Bistricu. Nakon što smo se vratili u Krapinske Toplice, otišli smo u školu vidjeti privremene rezultate i uvid u test. Nakon večere stigli su službeni rezultati i bio sam šesti. Moj učitelj i ja bili smo zadovoljni. U petak ujutro išli smo u razgled Krapinskih Toplica. Nakon ručka slijedio je povratak kući.

Kad smo stigli u Čakovec, mama i tata su me zagrlili jer su bili sretni što sam šesti u cijeloj Lijepoj Našoj. A baš isti rang imao je i moj brat među učenicima prvoga razreda srednjih škola.

Bilo nam je prekrasno! (Eli Hrgović)

 

Preuzeto sa: http://os-mala-subotica.skole.hr/