05.11.2012.
Posljednje novosti

Dostavite materijale za Naš listek

Poštovani žitelji Općine Mala Subotica, pozivamo Vas da se aktivno uključite u prikupljanju i slanju materijala za 19. broj Našeg listeka – službenog glasila Općine Mala Subotica. Stoga obavještavamo sve mjesne odbore, udruge, društva, klubove, odgojno-obrazovne ustanove i pojedince s područja Općine Mala Subotica koji imaju zanimljivosti iz svog djelokruga rada i djelovanja za objavu u 18. broju «Našeg listeka» da dostave svoje materijale (tekst, fotografije) na adresu Općine najkasnije do utorka, 20. studenog 2012. godine ili pošalju na email: opcina@opcina-mala-subotica.hr ili mario.zamuda@gmail.com.

Kasnije dostavljeni materijali neće se uvrstiti u sadržaj sljedećeg broja glasila, jer će nakon navedenog roka krenuti priprema za tisak «Našeg listeka». Zahvaljujemo svima na dosada poslanim materijalima, a zaboravljive podsjećamo da se drže rokova.

03.05.2011.
Posljednje novosti

Dostavite materijale za Naš listek

Pozivamo se sve mjesne odbore, udruge, društva, klubove, odgojno-obrazovne ustanove i pojedince s područja Općine Mala Subotica koji imaju zanimljivosti iz svog djelokruga rada za objavu u ljetnom broju «Našeg listeka» da dostave svoje materijale (tekst, fotografije) na adresu Općine do petka, 20.5.2011. godine ili pošalju na e-mail: opcina@opcina-mala-subotica.hr ili na e-mail glavnog urednika: mario.zamuda@gmail.com. Kasnije dostavljeni materijali neće se uvrstiti u sadržaj glasila, jer će nakon navedenog roka krenuti priprema za tisak i realizacija «Našeg listeka». (više…)

24.11.2010.
Posljednje novosti

Dostavite materijale za «Naš listek»

Pozivaju se svi mjesni odbori, udruge, društva, klubovi, odgojno-obrazovne ustanove i pojedinci s područja Općine Mala Subotica koji imaju zanimljivosti iz svog djelokruga rada za objavu u zimskom broju «Našeg listeka» da dostave svoje materijale (tekst, fotografije) na adresu Općine do srijede, 1.12.2010. godine. Kasnije dostavljeni materijali neće se uvrstiti u sadržaj glasila, jer će nakon navedenog roka krenuti priprema za tisak i realizacija «Našeg listeka». (više…)

Promjena veličine fonta
Kontrast