Ove godine Općina Mala Subotica u suradnji s raznim udrugama s područja Općine Mala Subotica i Osnovnom školom Tomaša Goričanca organizira Dane općine koje prate događanja od sredine lipnja. pa sve do početka srpnja.

Dani općine započeli su radionicama koje su se provodile u Osnovnoj školi Tomaša Goričanca kao uvod u nadolazeće Dane općine. Kroz tri dana od 17.6. do 19.6. 2019. na radionicama je sudjelovalo 180 učenika. Općina je za svakog učenika osigurala majicu i okrjepu.

25.06.(utorak) – organiziran je već 5. tradicionalni kup Općine Mala Subotica u lovnom streljaštvu “TRAP” u organizaciji lovačkog društva “Prepelica” Mala Subotica

Kulturni dio Dana općine održava se ispred Doma kulture Mala Subotica gdje će u petak, 28.06. u 20:30 koncert održati Tamburaški orkestar KUU Zvon i Glazbeni sastav Kavaliri.

U subotu 29.06. na nogometnom igralištu NK Spartak Mala Subotica održavaju se seoske igre i natjecanje u kuhanju gulaša.

U nedjelju 30.06. nakon mimohoda kulturno-umjetničkih društava s područja Hrvatske i Rumunjske u 17:30 od Osnovne škole do Općine slijedi njihov nastup na Mostovima folklorne tradicije.

Nakon kulturnog dijela u Maloj Subotici Dani općine sele se na Nogometno igralište u Palovec. U Petak 05.07. u 17:oo biti će otvorenje Dječjeg vrtića Potočnica u Maloj Subotici nakon kojeg slijedi Svečana sjednica općinskog vijeća Općine Mala Subotica u Domu kulture u Maloj Subotici. Nakon Sjednice svi su pozvani na otvorenje trga u Palovcu i na večeru i zabavu uz TRAGOVE i CRVENU JABUKU.

U Subotu 06.07. , nakon šahovskog turnira koji će se održati u Društvenom domu u Palovcu u 10:00, slijedi Turnir prvaka seniorskih međimurskih liga u nogometu na nogometnom igralištu u Palovcu. U prvoj polufinalnoj utakmici koja je na rasporedu u 17:00 sastaju se NK Dinamo Palovec i NK Trnovec. U 19:00 u drugoj polufinalnoj utakmici sastaju se NK Zasadbreg 77 i NK Dubravčan. U 18:30 počinje 3. općinska utrka kojoj je početak kod Osnovne Škole Tomaša Goričanca nakon koje slijedi zabava pod šatorom u Palovcu uz MEJAŠE.

Zadnji dan proslave dana općine Mala Subotica započinje mimohodom svih udruga s područja općine Mala Subotica i djelatnika općine od zgrade općine do crkve gdje je u 11:00 Sveta misa. U 14:30 Nk Dinamo Palovec ima Svečanu sjednicu u Domu kulture u Maloj Subotici gdje će se, između ostalog, prikazivati film povodom 60.obljetnice osnivanja kluba. Nakon Svečane sjednice Dani općine sele na nogometno igralište u Palovec gdje će se odigrati revijalna utakmica te finalna utakmica Turnira prvaka međimurskih nogometnih liga. U 19:00 predviđen je nastup stand-up komičara Aleksandra Lazića pod šatorom u Palovcu nakon kojeg će sve goste zabavljati Vulkan band.

Ulaz na sva događanja je besplatan !