Zahvalni što i ove jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših njiva, vrtova i voćnjaka želimo tu radost podijeliti sa onima koji su u potrebi. Stoga je ova već tradicionalna manifestacija u
Maloj Subotici i ove godine humanitarnog karaktera.

KUU „Zvon“ u zajedništvu sa mnogobrojnim malosubotičkim udrugama, i ove godine, u nedjelju, 8. listopada 2017. godine, priprema cjelodnevnu manifestaciju DAN ZAHVALE ZA PLODOVE ZEMLJE. Sve započinje jutarnjom Svetom misom u 8 sati, na župnom dvoru biti će uređeni štandovi udruga na kojima će se moći nabaviti kolači, delicije, prehrambeni proizvodi te razne rukotvorine po simboličnim cijenama.
Sveta misa zahvalnica biti će u 10 sati. Nakon Mise svi nazočni moći će ručati i zajedno blagovati uz zvukove tambura tamburaških sastava: TS Tambura, TS Kumovi, TS Bezimeni i TS Frikovi.
U popodnevnim satima priređujemo vesele jesenske igre “Jesenske špelancije” (ružđenje kuruze, koštaje graha, gemištanje, s taligama črez kmicu…) u kojima i vi možete odmjeriti snage i dobro se proveseliti sa mnogobrojnim udrugama.
Svake godine obogaćujemo manifestaciju sa sve više sadržaja i događanja pa tako ove godine uz “Najbolši zdigani kolač” biramo i “Najbolšu rakiju” i “Najbolši liker”.

Pozivamo sve da nam se pridruže na cjelodnevnoj manifestaciji u nedjelju, 8. listopada 2017. te uz druženje i zabavu svojim prilozima pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Dobro nam došli!