Zahvalni što i ove jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših njiva, vrtova i voćnjaka želimo tu radost podijeliti sa onima koji su u potrebi. Stoga je ova već tradicionalna manifestacija u Maloj Subotici i ove godine humanitarnog karaktera.

KUU “Zvon“ u zajedništvu sa mnogobrojnim malosubotičkim udrugama, i ove godine, u nedjelju, 9. listopada 2016. godine, priprema cjelodnevnu manifestaciju DAN ZAHVALE ZA PLODOVE ZEMLJE. Sve započinje jutarnjom Svetom misom u 7 i 30 sati, na župnom dvoru biti će uređeni štandovi udruga na kojima će se moći nabaviti kolači, delicije, prehrambeni proizvodi te razne rukotvorine po simboličnim cijenama.
Sveta misa zahvalnica bit će u 10 i 30 sati. Nakon Mise svi nazočni moći će nabaviti ručak i zajedno blagovati uz zvukove tambura tamburaških sastava.
U popodnevnim satima priređujemo vesele jesenske igre “Jesenske špelancije” (ružđenje kuruze, koštaje graha, gemištanje, s taligama črez kmicu…) u kojima i vi možete odmjeriti snage i dobro se proveseliti sa mnogobrojnim udrugama.
Ove godine uvodimo još jednu novost, biramo “Najbolši zdigani kolač”.

Pozivamo sve da nam se pridruže na cjelodnevnoj manifestaciji u nedjelju, 9. listopada 2016. te uz druženje i zabavu svojim prilozima pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Dobro nam došli!

KUU ZVON

plakat-dan-zahvale