Pogledajte galeriju fotograbija – by Valentin Šipuš

 

ŽUPANIJSKA LIGA PROTIV RAKA ČAKOVEC
KLUB ŽENA LIJEČENIH NA DOJKU ČAKOVEC

POZIVAMO VAS na humanitarnu akciju

“Cvijetom narcisa protiv raka dojke”

dana 22.3.2014. (subota) od 7:30 do 10:30 sati

Poštovani!

Mjesec ožujak je mjesec posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Rak je bolest koja se ne može spriječiti ali se može uspješno liječiti ako se otkrije u ranom stadiju.
U mjesecu ožujku, mi žene članice kluba «NOVA NADA» provodimo humanitarnu akciju «Dan narcisa» Dan novog početka, novog života.
I ove godine, osim u Čakovcu i ostalim općinama, provodit će se akcija i u Maloj Subotici kod Općine, u Palovcu, Držimurcu i Strelcu te u Svetom Križu.

Novac prikupljen prodajom cvijeća i ostalog koristiti će se za pomoć oboljelih žena i ostalih članova klubova koji djeluju unutar Lige za nabavu pomagala i za rehabilitaciju pod stručnim vodstvom , kako bi život uz bolest bio što kvalitetniji.

I na kraju, svi dobrim ljudima koji prate naš rad sudjeluju u njemu i pomažu nam u promicanju naše borbe protiv raka bilo riječju, financijski, materijalno ili brigom za oboljele, želimo reći VELIKO HVALA! Stoga dođite, budite sudionik ove naše humanitarne akcije u borbi za rano otkrivanje raka i prevencije jer danas pomažete nama, a sutra možda i sebi.

S poštovanjem,

Predsjednik Županijske lige:                                                                     Predsjednik kluba “NOVA NADA”:
Hussein Saghir, dr.med.                                                                                                  Jasenka Štefić

 

25.03.2014. …. i evo kako smo bili uspješni:

Akcija je bila održana u Maloj Subotici,  Palovcu, Držimurcu i Strelcu te u Svetom Križu, a pridružile su se i članice Udruge žena Donji Hrašćan, udruga BREST iz Podbresta i Udruga žena Štefanec. U Maloj Subotici narcise su prodavane čak na četiri mjesta, a prikupljene su 3.092,00 kune. U akciji su sudjelovale Jasna Agejev, Vesna Halić, Jelica Kovačić, Ana Milijančić, Ivanka Milijančić, Đurđica Radotić, Darinka Smrtić, Nada Škvorc, Ljiljana Šipuš i Darinka Vrzan.  U Palovcu (na dva mjesta)  prikupljeno je 1.503,50 kuna, a sudjelovale su Ljiljana Blažinčić, Danica Glad, Ivana Pintarić, Marija Šekrst, Ana Švenda, Mirjana Švenda, Barabara Vugrinec, Josipa Vugrinec i Zlata Žulić. Žene Držimurca i Strelca (Nadica Cirkvenčić, Danica Jančec, Božica Juras, Nadica Lovrenčić i Biserka Valentić) su prikupile 903,00 kune, dok je u Svetom Križu (Marija Kramar, Emilija Petković i Natalija Petković) prikupljeno 589,30 kuna, te 200,00 kuna koje je donirala. Udruga Brest iz Podbresta. Udruga žena Štefanec (Katarina Hlišć, Ana Janković, Tonka Mihalic, Vera Mihalic i Nevenka Pintarić) prikupila je 725,40 kuna, a po prvi puta u akciju se uključila i Udruga žena Donji Hrašćan (Andreja Bukal, Laura Bunc, Anamarija Drk, Milena Krčmar, Ljubica Krznar, Danica Mihalec i Katarina Setnik), a prikupljeno je 945,00 kuna. Sveukupno je prikupljeno 7.958,70 kuna.  Kao i prijašnjih godina u akciju se uključio i Josip Kolarić iz Štefanca koji je poklonio stotinjak glinenih figurica koje su se mogle kupiti po simboličnoj cijeni ili pak su ih, uz narcise, dobili oni koji su donirali veću svotu novca…..

izvor: http://www.sportzasve.hr/