03.12.2013.
Posljednje novosti

Božićni sajam Općine Mala Subotica

U športskoj dvorani OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica u subotu i nedjelju, 7. i 8. prosinca 2013.godine održati će se već tradicionalni Božićni sajam Općine Mala Subotica.

Pozivaju se žitelji Općine Mala Subotica, susjednih općina i šire okolice da posjete Sajam, razgledaju zanimljive uratke izlagača-pojedinca ili udruga, kupe nešto prigodno, uključe se u dobrotvornu akciju «ZA NAŠE VRTIćKE MALIŠANE» kupnjom toplog napitka ili zalogaja po simboličnoj cijeni odnosno kupnjom predmeta na posebnom štandu.

Svečanost otvorenja Sajma je u subotu u 14 sati.

Blagdanskom ugođaju Sajma doprinjeti će nastupi mališana Dječjeg vrtića Potočnica, učenika OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, Puhačkog orkestra Općine Mala Subotica, TS Frikovi, KUU ZVON, pjevačke skupina Palovčanke i dr..

Vrata Sajma biti će otvorena oba dana od 14 sati nadalje.

 

             S radošću Vas očekujemo, dođite, zabavite se i okrijepite !

07.12.2012.
Posljednje novosti

Božićni sajam Općine Mala Subotica

U športskoj dvorani OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica u subotu i nedjelju, 8. i 9. prosinca 2012.godine održati će se tradicionalni Božićni sajam Općine Mala Subotica. Pozivaju se žitelji Općine Mala Subotica a i šire okolice da posjete Sajam, razgledaju zanimljive uratke izlagača-pojedinca ili udruga, kupe nešto prigodno, uključe se u dobrotvornu akciju »ZA NAŠE OSNOVNOŠKOLCE» kupnjom toplog napitka ili zalogaja po simboličnoj cijeni odnosno kupnjom predmeta na posebnom štandu.Svečanost otvorenja Sajma je u subotu u 13 sati, a vrata Sajma otvorena su oba dana od 13 do 20 sati. U nedjelju će se na Sajmu izmjenjivati nastupi udruga i skupina s kulturno-zabavnim programom.

(više…)

Promjena veličine fonta
Kontrast